• VI PRISMATCHER STÅL PÅ MÅL
  • FRI FRAGT OVER DKK 15.000
  • HURTIG LEVERING
  • SNAK MED OS - TLF +45 89 80 40 40

Ingen varer i kurven.

Kvalitet, lavpris og hurtig levering

Når du bestiller en vare hos UPFRONT Living, er du i gode hænder. Vi tilskærer og tilpasser alt stål på mål i vores helt egen produktion i Viborg og sender til dig så hurtigt som muligt. På den måde sparer du fordyrende mellemled uden at gå på kompromis med kvaliteten – og dermed kan vi være blandt Danmarks hurtigste leverandører af stål på mål.

Vi sikrer leveringssikkerhed ved at arbejde sammen med førende råvareleverandører fra både ind- og udland og lagerfører store mængder stål i vores lagerfaciliteter i Viborg. Gennem vores store indkøbsvolumen sikrer vi gode indkøbspriser, som er medvirkende til, at vi prismatcher stål på mål.

En lang række fordele

Fundamentet for UPFRONT Living er bygget op omkring et solidt værdigrundlag, som indebærer følgende værdier:

  • Kompromisløs kvalitet – vi leverer markedets bedste stålprodukter til markedets bedste priser.
  • Professionalisme og ansvarlighed – vi har en velkvalificeret og ansvarsbevidst medarbejderstab, der sammen udgør et uhøjtideligt arbejdsmiljø.
  • Kunden i centrum –  vi møder altid kunden i øjenhøjde for at finde den bedste individuelle løsning, der skaber de ønskede resultater.
  • Højt kundeserviceniveau – vi bestræber os på at skabe en ekstraordinær, god serviceoplevelse og yder kompetent håndværksmæssig rådgivning samt personlig betjening.

Kompromisløs kvalitet

Hos UPFRONT Living benytter vi os udelukkende af branchens bedste leverandører, der garanterer en uovertruffen kvalitet til netop dit byggeprojekt.

Prismatch

Hos UPFRONT Living vil vi gerne sikre os, du gør den bedste handel. Derfor matcher vi prisen, hvis du finder en tilsvarende metalvare på mål hos en anden udbyder, der er billigere end vores.

Højt kundeserviceniveau

Vores medarbejdere sætter en ære i at levere en ekstraordinær, god serviceoplevelse og yder kompetent  rådgivning samt personlig betjening.

Bredt sortiment

Vi tilsigter os at tilbyde et bredt sortiment af stål på mål og relaterede produkter til gør-det-selv-folket.

Du bestiller, vi producerer

For flertallet af vores metalprodukter på mål, kan du specificere præcist de dimensioner, du har behov for. Efter vi modtager din ordre, tilpasser vores erfarne produktionsmedarbejdere den bestilte løsning. Vi tilskærer/tilpasser vores stål på mål her i huset, og det kommer sig til gode både i favorable priser og hurtig levering.

Skræddersyede løsninger

Såfremt du har et behov, som er udenfor dimensionerne eller mulighederne i vores stål på mål konfiguratorer, så er vi leveringsdygtige i en lang række specialtilpassede løsninger. Hvad end det gælder særlige metalvarer, materialer, dimensioner eller andet, så står vores kundeservice klar til at hjælpe dig videre. Vi kan gennem vores in-house fiberlaser også tilbyde 100% skræddersyede løsninger. Send dit næste projekt til os her.

Erhvervskunde

Hos UPFRONT Living har du mulighed for at blive erhvervskunde, med eget personlige login. Hvis du er interesseret i at hører nærmere kontakt os her.

Hos UPFRONT Living får du kvalitetsprodukter
og højt serviceniveau

"Har handlet hos UpfrontLiving flere gange og har fået rigtig fin telefonisk rådgivning og service. Varerne leveres hurtigt og er rigtig fine"
Dorthe Svendsen på TrustPilot
"Super service og gode priser.
Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos dem."
Martin Alrø Christiansen på TrustPilot
"Vi har været rigtig tilfredse med vores første handel på UPFRONT Living. Overskuelig hjemmeside, levering til tiden, god service og hjælp ved spørgsmål. Vi handler gerne der igen."
NK på TrustPilot
"Bedste anbefalinger herfra. Hjælpsomt personale og hurtig levering."
Lise på TrustPilot
SE ALLE VORES ANMELDELSER

Hurtig levering

Vi leverer til dig på helt ned til 2 arbejdsdage

Vi matcher prisen

Vi matcher priserne på alt stål på mål. Se mere her

100% tilfredshed

Vi samler på tilfredse og glade kunder