• VI PRISMATCHER STÅL PÅ MÅL
  • FRI FRAGT OVER DKK 15.000
  • HURTIG LEVERING
  • SNAK MED OS - TLF +45 89 80 40 40

Ingen varer i kurven.

1. Generelle oplysninger

UPFRONT Living ejes og drives af:

Krsgaard Invest ApS
Petersmindevej 2
DK-8800 Viborg
CVR nr.: 36059796

Du kan kontakte os på følgende oplysninger:

Telefon: +45 89 80 40 40
E-mail: kundeservice@upfrontliving.dk

Åbningstid for vores support er:
Mandag-torsdag: 09.00-15.00
Fredag: 09.00-12.00

Vi holder lukket alle helligdage.

Du kan med fordel benytte kontaktformularen på vores ”Kontakt” side.

2. Priser

Hos UPFRONT Living tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

3. Betaling

UPFRONT Living modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl samt udsolgte/udgåede varer.

4. Levering

UPFRONT Living tilstræber at levere alle ordrer – herunder metal på mål, på helt ned til 2 hverdage. Specifik leveringstid fremgår på de enkelte produkter.

Vores logistikpartner er Interfjord A/S. Da enkelte varer sendes direkte fra 3. part, kan der i enkelte tilfælde også benyttes anden speditør. Speditøren der anvendes, afhænger også af den fysiske størrelse på de varer du har bestilt.

Der kan forekomme udsolgte emner/dimensioner og vi vil i dette tilfælde kontakte dig med en ny leveringstid. Vi forbeholder os desuden retten til at sende delleverancer, såfremt et produkt måtte vise sig at være hurtigere at levere. Dette sker uden yderligere omkostninger for dig.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser starter fra 49 DKK og op til 499 DKK, afhængigt af ordrens volume (antal og dimension af varer). Alle ordrer leveres på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Overstiger din ordre 15.000 DKK inkl. moms, sendes ordren fragtfrit. Undtaget for dette, er fragt til ikke-brofaste øer.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland). Har du ønsker om levering til udlandet, så skriv venligst til os på kundeservice@upfrontliving.dk

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage og alle leveringsestimater på websitet er i arbejdsdage. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.
Vi tager forbehold for forlængelser i leveringstid ved metal der skal galvaniseres.

Det er desværre ikke muligt at afhente varer direkte i vores produktion.

5. Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. UPFRONT Living vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

UPFRONT Living
Petersmindevej 2
DK-8800 Viborg

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Kontakt kundeservice påkundeservice@upfrontliving.dk eller telefon 89804040, så vi kan vurdere din reklamation, og evt. finde den bedste løsning for afhjælpning.

6. Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter modtagelsen af varen og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@upfrontliving.dk. Du skal hertil bruge vores returformular, som du kan hente her.

I mailen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde returformularen og sende varen til:

UPFRONT Living
Petersmindevej 2
DK-8800 Viborg

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

7. Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Dette gælder alle vores metalprodukter som kan bestilles på mål – eksempelvis (men ikke begrænset til) stålplader, profilstål, stålbjælker og hus & have produkter på mål.

Alle produkter der skal indtastes specifikke mål på, skræddersyes, specialproduceres, skæres/svejses unikt per ordre er dermed undtaget af den sædvanlige fortrydelsesret. Specifik accept af dette, gives ved indgåelse af ordren.

8. Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

9. Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

10. Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur for de varer du returnerer, og som ikke er begrænset på fortrydelsesretten.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Tilbagebetalingen foretages dermed som udgangspunkt retur til det kreditkort, som du har anvendt ved bestilling af varen.

Vi tilbageholder beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

11. Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Besøg siden her

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kundeservice@upfrontliving.dk

Hos UPFRONT Living får du kvalitetsprodukter
og højt serviceniveau

"Har handlet hos UpfrontLiving flere gange og har fået rigtig fin telefonisk rådgivning og service. Varerne leveres hurtigt og er rigtig fine"
Dorthe Svendsen på TrustPilot
"Super service og gode priser.
Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos dem."
Martin Alrø Christiansen på TrustPilot
"Vi har været rigtig tilfredse med vores første handel på UPFRONT Living. Overskuelig hjemmeside, levering til tiden, god service og hjælp ved spørgsmål. Vi handler gerne der igen."
NK på TrustPilot
"Bedste anbefalinger herfra. Hjælpsomt personale og hurtig levering."
Lise på TrustPilot
SE ALLE VORES ANMELDELSER

Hurtig levering

Vi leverer til dig på helt ned til 2 arbejdsdage

Vi matcher prisen

Vi matcher priserne på alt stål på mål. Se mere her

100% tilfredshed

Vi samler på tilfredse og glade kunder