• VI PRISMATCHER STÅL PÅ MÅL
  • FRI FRAGT OVER DKK 15.000
  • HURTIG LEVERING
  • SNAK MED OS - TLF +45 89 80 40 40

Ingen varer i kurven.

Om os

Om UPFRONT Living

UPFRONT Living er for dig, der vil shoppe stål på mål til landets bedste priser. Vi producerer og tilpasser alle vores metalvarer på mål i egen produktion, og derfor kan vi tilbyde vores produkter til konkurrencedygtige priser og leveringstider.

Har I et showroom?

Ja – vores showroom befinder sig på Petersmindevej 2, 8800 Viborg. Her er du altid velkommen til at kigge forbi.

Vores showroom er åbent 24/7 – her er der mulighed for at blive inspireret og se et bredt udvalg af vores produkter indenfor hus og have kategorien.

Levering

Kan jeg afhente min bestilling hos jer?

Ja du kan hente din varer hos UPRFONTLIVING. Petersmindevej 2 efter aftale med os.

Hvem sender I med?

Vi benytter Interfjord A/S som vores primære logistikpartner. Der kan anvendes andre speditører i det tilfælde, det vurderes, at ordren kan leveres mere fordelagtigt.

Behøver jeg være hjemme for at modtage ordren?

Nej – det er helt op til dig. Du kan ved kassen vælge, om varerne må stilles uden kvittering, samt hvor de måtte stilles. Bemærk dog, at risikoen for eventuelt tyveri mm. i dette tilfælde overgår til dig.

Hvordan sender I varerne?

Det er vores ønske, at du modtager din ordre 100% intakt. Vi emballerer og sender derfor altid vores varer på forsvarlig vis – gerne på paller, så produktet ikke bukkes eller bøjes.

Viden om stål

Ruster stål?

Almindeligt stål ruster. Det er en naturlig proces, som skyldes processen, hvor jern og ilt blandes. Denne proces går hurtigere jo mere fugtholdigt et miljø, stålet befinder sig i. Ønsker du stål, som er mere “beskyttet”, skal du vælge rustfrit eller galvaniseret stål.

Hvor hurtigt ruster en jernplade?

Det kommer meget an på vejret – men almindeligvis går der mellem 2-3 uger. Du kan tilføre ekstra vand på en plade af ren jern for at fremskynde denne proces.

Kan rustfrit stål ruste?

Rustfrit stål ruster ikke, men over lang tid, kan der dannes små misfarvninger – også kaldt “flyverust”. Risikoen herfor handler mest om det miljø, som det befinder sig i – eksempelvis udendørs og områder med meget store, kontinuerlige mængder af fugt. Koncentrerede blegemidler eller rengøringsartikler, der indeholder klor, kan også være med til at udvikle misfarvninger. For at pleje din rustfri plade/produkt anbefaler vi, at du tilkøber vores plejeprodukter, som sikrer mest optimal levetid. Har du behov for en metalplade, som vil være særlig vind og vejrudsat, anbefaler vi, at du tager et blik på vores aluminiumsplader, som er naturligt beskyttet mod korrosion.

Hvordan tilskærer jeg stålprodukterne?

Hvis du ønsker at tilskære en stålplade, så skal du bruge en vinkelsliber med skæreskive, en pladesaks (ved tynde plader) eller en stiksav med med metalklinge. Hvis du ønske at tilskære vinkeljern eller andet profilstål anbefaler vi, du benytter en vinkelsliber eller en stiksav med korrekt klinge og evt. lidt olie. Husk at sætte hastigheden på saven lidt ned (så den ikke bliver for varm og tager skade), og slå pendulfunktionen fra.

Tilskærer du tynde plader, kan du med fordel placere en træplade under for at mindske rystelser, når du saver.

Jeg vil gerne vide mere om stål

Vi anbefaler, at du tager et kig i “Bogen om Stål”, som indeholder masser af information om stål. Læs bogen her. 

Betaling

Betalingsmuligheder

Du kan betale for alle vores produkter med Dankort, VISA/Dankort, VISA Elektron, MasterCard og Maestro. Derudover kan du benytte dig af MobilePay.

Priser

Alle priser på vores hjemmeside er vist inkl moms. Vi har bygget vores priser på metalvarer på mål, således at det er een gennemsigtig pris du betaler for dit produkt. Derfor tilbyder vi også prismatch på vores produkter. Se betingelserne herfor på denne side.

Betalingsfrist

Alle produkter, der købes på UPFRONT Living, betales med kreditkort eller Mobile Pay. Vi hæver først pengene i det øjeblik at vi sender varen(e) til dig.

Returnering

Fortrydelsesret

De varer du køber på vores hjemmeside, som er lavet på dine mål, kan ikke returneres. Du fraskriver dig fortrydelsesretten for disse ved købet.
For varer der ikke er lavet på mål, er der 14 dages fortrydelsesret. Du skal meddele os fortrydelsen senest 14. dage fra modtagelsen af varerne, og du skal benytte vor fortrydelsesformular (se nedenfor). Du betaler selv returfragten. Fortrydelsesretten gælder hvis varen returneres intakt, forsvarligt emballeret og uden væsentlige skader/skrammer.

Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice på kundeservice@upfrontliving.dk ved evt. spørgsmål – husk at angive dit ordrenummer.

Fortrydelsesformular

Ønsker du mod forventning at returnere et produkt, skal du benytte dig af vores fortrydelsesformular. Du kan hente denne ved at klikke her.

Husk, at der gælder særlige regler om produkter produceret på mål. Læs mere herom i vores handelsbetingelser.

Returneringsadresse

Du skal returnere returvarerne til følgene adresse:

UPFRONT Living
Lundvej 38
8800 Viborg

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Efter vi har modtaget dine returvarer, tilbagebetaler vi dig beløbet for varen. Vi anvender som udgangspunkt den samme betalingsmetode, du har anvendt til at betale ordren, når vi krediterer dig.

Hos UPFRONT Living får du kvalitetsprodukter
og højt serviceniveau

"Har handlet hos UpfrontLiving flere gange og har fået rigtig fin telefonisk rådgivning og service. Varerne leveres hurtigt og er rigtig fine"
Dorthe Svendsen på TrustPilot
"Super service og gode priser.
Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos dem."
Martin Alrø Christiansen på TrustPilot
"Vi har været rigtig tilfredse med vores første handel på UPFRONT Living. Overskuelig hjemmeside, levering til tiden, god service og hjælp ved spørgsmål. Vi handler gerne der igen."
NK på TrustPilot
"Bedste anbefalinger herfra. Hjælpsomt personale og hurtig levering."
Lise på TrustPilot
SE ALLE VORES ANMELDELSER

Hurtig levering

Vi leverer til dig på helt ned til 2 arbejdsdage

Vi matcher prisen

Vi matcher priserne på alt stål på mål. Se mere her

100% tilfredshed

Vi samler på tilfredse og glade kunder